Muž rozkopol dvere čerpacej stanice v Beladiciach a demoloval všetko (video)

BELADICE 8. marca 2024 – Operačný dôstojník vyslal v nočných hodinách na preverenie oznámenia hliadky nitrianskej Pohotovostnej motorizovanej jednotky (PMJ) na čerpaciu stanicu do Beladíc, odkiaľ volala zamestnankyňa, že sa tam vlámal neznámy muž, ktorý demoloval a poškodzoval všetko čo videl. Ako informuje policajná Facebook stránka Polícia SR – Nitriansky kraj, zo strachu a z obavy o život zamestnankyne opustili čerpaciu stanicu a ihneď zavolali pomoc.

Muž rozkopol dvere čerpacej stanice v Beladiciach a demoloval všetko.

Podľa ďalších informácii zamestnankyne policajtom uviedli, že muž si najprv z okienka, ktorý sa používa na nočný predaj zobral pracovnú bundu, ktorú si pred vstupom obliekol a následne rozkopol vstupné dvere čerpacej stanice. „Vošiel do predajne, kde demoloval vybavenie, potraviny, nápoje až prešiel za pult. Vďaka rýchlej a pohotovej reakcii sa policajti PMJ v krátkom čase dostavili na miesto a takticky sa presunuli k priestorom benzínky, kde za pultom spozorovali osobu,“ priblížila Polícia.

Pod hrozbou použitia zbrane muža vyzvali, aby upustil od protiprávneho konania a aby sa vzdal. „Voči osobe boli použité donucovacie prostriedky a následne bola spacifikovaná. Pri kontrole bolo zistené, že ide o 43 ročného muža, ktorý mal u seba mobilný telefón a krabičky cigariet, ktoré si chcel z benzínky zobrať. Nakoľko bol muž pod vplyvom alkoholu, čo potvrdila aj dychová skúška s výsledkom 1,79 promile, nebolo možné ho ku skutku vyťažiť. Na miesto sa dostavil poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Zlaté Moravce, ktorý v danej veci začal trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci,“ dodala policajná Facebook stránka.

Video si môžete pozrieť tu:

zdroj, foto a video: Facebook Polícia SR – Nitriansky kraj

Pozrite si aj:

Related Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Facebook
RSS
Follow by Email