Medzi Zlatými Moravcami a Sľažanmi jazdil s vozidlom zo strany na stranu, nafúkal 2 promile

ZLATÉ MORAVCE 5. februára 2024 – Policajná hliadka zo Zlatých Moraviec v nočných hodinách prechádzala zo Zlatých Moraviec smerom do obce Sľažany, pričom spozorovala vozidlo Volvo, ktorého vodič jazdil zo strany na stranu po celej šírke cesty. Ako informuje policajná Facebook stránka Polícia SR – Nitriansky kraj, policajti vodiča z uvedeného dôvodu zastavili a skontrolovali.

Podľa ďalších informácii vodiča policajti vyzvali, aby predložil potrebné doklady na prevádzku a vedenie motorového vozidla. „Kontrolou bolo zistené, že ide o 33-ročného muža. Vodič bol pri kontrole podrobený dychovej skúške na alkohol s pozitívnym výsledkom 0,96 mg/l, čo je v prepočte 2 promile. Policajti mužovi obmedzili osobnú slobodu a po vykonaní procesných úkonov bol eskortovaný do policajnej cely, kde si počkal až do svojho vytriezvenia,“ priblížila Polícia.

Poverený príslušník PZ vzniesol obvinenie 33-ročnému mužovi pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. „Vodiči dbajte predovšetkým na svoju bezpečnosť, ale aj na bezpečnosť ostatných účastníkov cestnej premávky a uvedomte si, že alkohol v žiadnom prípade za volant nepatrí,“ uzavrela Polícia.

zdroj a foto: Facebook Polícia SR – Nitriansky kraj

Pozrite si aj:

Related Posts

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Facebook
RSS
Follow by Email