V priebehu niekoľkých dní sa vlámal do dvoch áut a tretie ukradol

ZLATÉ MORAVCE 12. apríla 2022 – V priebehu niekoľkých dní sa 32-ročný muž vlámal do dvoch áut a tretie ukradol. Informuje o tom Polícia na svojej Facebook stránke Polícia SR – Nitriansky kraj.

V priebehu niekoľkých dní sa vlámal do dvoch áut a tretie ukradol.

Podľa ďalších informácii sa muž najprv v Zlatých Moravciach vnikol do uzamknutého vozidla Volkswagen Golf, odkiaľ odcudzil doklady od vozidla, slnečné okuliare a usb kľúč. „Na druhý deň v Nitre prekonal zámok na Oply Corsa, odkiaľ odcudzil zdvihák, škrabku s metlou a doklady od auta. Na ďalší deň ráno v obci Velčice odcudzil zaparkované vozidlo Peugeot 206, s ktorým odišiel na neznáme miesto,“ priblížila Polícia.

Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre dalo všetkým hliadkam potrebné informácie a nasledovalo pátranie po ukradnutom vozidle. „Netrvalo však dlho a už na obed bol páchateľ zadržaný v Beladiciach. Policajti diaľničného oddelenia Nitra – Selenec v spolupráci s nitrianskou kriminálkou mužovi obmedzili osobnú slobodu a vykonali s ním ďalšie procesné úkony. Prípad realizuje polícia v Zlatých Moravciach, ktorá vzniesla obvinenie 32-ročnému mužovi pre prečin krádeže,“ uzavrela Polícia.

zdroj a foto: Facebook Polícia SR – Nitriansky kraj

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Facebook
RSS
Follow by Email